Thuiszorg Lansingerland Logo

Over ons

Wie zijn wij?
Wij zijn een thuiszorgorganisatie die persoonlijke verzorging, verpleging en palliatieve zorg levert binnen regio Lansingerland en Zoetermeer. Wij zijn een kleinschalige organisatie waardoor we dichter bij de client staan. Er wordt zoveel mogelijk met vaste medewerkers in vaste wijken gewerkt, zodat u zoveel mogelijk hetzelfde gezicht ziet.

Wij zijn een erkend leerbedrijf, wij leiden mensen op tot verzorgende IG en tot verpleegkundigen, zowel op MBO als HBO niveau.

Visie

Thuiszorg Lansingerland staat voor goede zorg en aandacht, met echt tijd voor de cliënt. Wij ondersteunen de cliënt in het behouden en verbeteren van hun welzijn en gezondheid, in de eigen woonsituatie waar dat mogelijk is. Autonomie en zelfredzaamheid zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Dit alles doen we met passie en betrokkenheid. 

Missie
Een zorgvrager moet het leven kunnen leiden zoals hij/zij dat wilt, ook wanneer hij/zijdoor ziekte, ongeval, beperking of ouderdom belemmeringen ondervindt in zijn/haarpersoonlijk of maatschappelijk functioneren. We hebben respect en aandacht voorindividuele wensen, mogelijkheden en behoeften van onze cliënt. Dit willen we realiseren door;

  • De zelfredzaamheid van de cliënt zoveel mogelijk te behouden of te verbeteren.
  • De te verlenen zorg richten op het behouden van de waardigheid van de cliënt, waarbij kwaliteit van leven belangrijk is.
  • Het actief betrekken van de naaste en/of mantelzorgers van de cliënt. Een respectvolle samenwerking tussen cliënt en de verzorgende/verpleegkundigen van Thuiszorg Lansingerland
  • Een effectieve samenwerking met huisartsen, ziekenhuizen en andere disciplines die betrokken zijn bij de zorg van de cliënt.
Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over ons? Of heeft u vragen over één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen
Rapportcijfer 9.1 22392

Waardering Cliënten

PREM
Beoordeling cliënten 9,1!
Uitgebreide evaluatie en de vergelijking met 2023 zie: PREM EVALUATIE

Zorgkaart Nederland
Op Zorgkaart Nederland wordt Thuiszorg Lansingerland in Bleiswijk gewaardeerd met een 8,7 en in Zoetermeer met een 9,4.

Alle medewerkers van Thuiszorg Lansingerland streven altijd naar verbetering om zo hoge kwaliteit van leven voor onze cliënten te realiseren. Daarom gaan we regelmatig in gesprek met de cliënt en streven we ernaar zoveel mogelijk zorgwensen te realiseren.