Thuiszorg Lansingerland Logo

Werken bij Thuiszorg Lansingerland

Verzorgende IG of verpleegkundige
Thuiszorg Lansingerland groeit en is daarom op zoek naar Verzorgenden IG of verpleegkundigen! Als je het leuk vindt om bij cliënten thuis te werken en zoveel mogelijk kwaliteit van leven voor de cliënten wilt realiseren, dan ben je bij ons op de juiste plek!

We hebben een leuk open team en werken collegiaal met elkaar samen.

Sollicitatie formulier

Stagaires
Thuiszorg Lansingerland is erkend als leerbedrijf door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Dit houdt in dat wij stagiaires kunnen opleiden die de volgende opleidingen volgen: Verzorgende 3 IG en Verpleegkundige 4 en HBO verpleegkundigen

Volg jij één van deze opleidingen en ben je op zoek naar een leuke stageplaats? Vul dan snel het formulier in en wie weet wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Let op: er zijn beperkte stageplaatsen. Vol = vol!

Stage formulier
Rapportcijfer 9.1 22392

Waardering Cliënten

PREM
Beoordeling cliënten 9,1!
Uitgebreide evaluatie en de vergelijking met 2023 zie: PREM EVALUATIE

Zorgkaart Nederland
Op Zorgkaart Nederland wordt Thuiszorg Lansingerland in Bleiswijk gewaardeerd met een 8,7 en in Zoetermeer met een 9,4.

Alle medewerkers van Thuiszorg Lansingerland streven altijd naar verbetering om zo hoge kwaliteit van leven voor onze cliënten te realiseren. Daarom gaan we regelmatig in gesprek met de cliënt en streven we ernaar zoveel mogelijk zorgwensen te realiseren.