Thuiszorg Lansingerland Logo

Mantelzorg

In onze maatschappij is zorgen voor je naaste meestal vanzelfsprekend en dat wordt mantelzorg genoemd. Dat wordt mantelzorg genoemd, maar wat verstaan we daaronder?

Mantelzorg is alle hulp aan een hulpbehoevende door iemand uit diens directe sociale omgeving. Mantelzorg is hulp die verder gaat dan de zogenoemde ‘gebruikelijke hulp’(Sociaal Planbureau).

Binnen het werkveld van de Thuiszorg komen we ook vaak in aanraking met mantelzorgers en wij vinden samenwerking met elkaar erg belangrijk. Mantelzorgers worden door onze medewerkers als erg belangrijk gezien en daarom betrekken we ze bij alles rondom de zorg, mits de cliënt dit accoord vindt.

Maar ook krijgt de mantelzorger persoonlijk aandacht van de medewerkers van Thuiszorg Lansingerland, omdat het regelmatig erg zwaar is om mantelzorger te zijn en we ook hierin vaak wat kunnen betekenen!

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten, wat wij voor u kunnen betekenen. Neem dan gerust contact met ons op. 

Contact opnemen
Rapportcijfer 9.1 22392

Waardering Cliënten

PREM
Beoordeling cliënten 9,1!
Uitgebreide evaluatie en de vergelijking met 2023 zie: PREM EVALUATIE

Zorgkaart Nederland
Op Zorgkaart Nederland wordt Thuiszorg Lansingerland in Bleiswijk gewaardeerd met een 8,7 en in Zoetermeer met een 9,4.

Alle medewerkers van Thuiszorg Lansingerland streven altijd naar verbetering om zo hoge kwaliteit van leven voor onze cliënten te realiseren. Daarom gaan we regelmatig in gesprek met de cliënt en streven we ernaar zoveel mogelijk zorgwensen te realiseren.