Thuiszorg Lansingerland Logo

Kwaliteitskader

Deskundigheid medewerkers
De verpleegkundigen en verzorgenden die u komen helpen, voldoen aan de eisen en werken volgens de regels van het beroep. Zij hebben de juiste kennis, vaardigheden en houding om u te verzorgen en te ondersteunen. Ook weten zij wanneer ze zelf niet de hulp kunnen geven die u nodig heeft en roepen daarvoor hulp in van andere verpleegkundigen en verzorgenden.

Veilige zorg
Onze verpleegkundigen en verzorgenden handelen veilig en zorgvuldig. Mogelijke risico’s met uw problemen in uw huis bespreken zij met u om zo samen deze risico’s te minimaliseren.

Zorgdossier
Thuiszorg Lansingerland maakt een elektronisch zorgdossier waar alle infomatie omtrent uw zorg in staat vermeld.

De wijkverpleegkundige bespreekt regelmatig met u of de zorg nog passend is, want uw situatie kan altijd veranderen. Daarnaast schrijven onze medewerkers in het dossier hoe het met u gaat, of er wijzigingen zijn en/of uw andere wensen heeft.

Door middel van Caren zorgt is het mogelijk dat u meekijkt in uw dossier, zodat u precies alle informatie met betrekking tot uw zorg kunt lezen. Vraag de wijkverpleegkundige naar een inlogcode om dit mogelijk te maken. Ook uw mantelzorger en/of contactpersoon kan meelezen als u daarvoor toestemming heeft gegeven.

ISO 9001
Thuiszorg Lansingerland beschikt over het ISO 9001 keurmerk. Met de ISO 9001 certificaat hebben we aangetoond dat we de kwaliteit op orde hebben, risico’s in kaart hebben gebracht en hierop anticiperen.

Kwaliteit op orde door kennis te scholen
Thuiszorg Lansingerland heeft mede dankzij een subsidie van IZA fonds, een uitgebreid scholingsprogramma ontwikkeld voor haar medewerkers. Lees er hier meer over

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten, wat wij voor u kunnen betekenen. Neem dan gerust contact met ons op. 

Contact opnemen
Rapportcijfer 9.1 22392

Waardering Cliënten

PREM
Beoordeling cliënten 9,1!
Uitgebreide evaluatie en de vergelijking met 2023 zie: PREM EVALUATIE

Zorgkaart Nederland
Op Zorgkaart Nederland wordt Thuiszorg Lansingerland in Bleiswijk gewaardeerd met een 8,7 en in Zoetermeer met een 9,4.

Alle medewerkers van Thuiszorg Lansingerland streven altijd naar verbetering om zo hoge kwaliteit van leven voor onze cliënten te realiseren. Daarom gaan we regelmatig in gesprek met de cliënt en streven we ernaar zoveel mogelijk zorgwensen te realiseren.